Szia Mindenki!
Januárban írtam magunkról utoljára. Akkor kezdtem el folyamatot amire igény volt ifjúsági közösségünkben és talán mostanra, március végére nyugodtan állíthatom, hogy stabilan m?ködik, m?ködtetik a helyi fiatalok felel?sségteljesen azért, hogy legyen helyük ahol találkozhatnak saját igényeiknek, id?beosztásuknak megfelel?en.
Röviden arról van szó, hogy a legutóbbi Teleház ügyintéz? szerz?dése lejárt 2010. dec. 31-én. Nem volt fizetett alkalmazottja a Teleháznak, nem lehetett tudni, hogy lesz-e rá pénz, bizonytalan volt az egész de igény volt a nyitvatartásra.
Hivatalosan nem volt a Teleháznak hónapokig nyitvatartása, mert nem volt fizetett alkalmazott, mégis nyitva volt! Jelenleg úgy oldja meg a vezetés ezt a feladatot, hogy közmunkást foglalkoztat napi 4 négy órában akit a Polg. Hiv. fizet max 4 hónapra.
És aztán megint mi lesz??
Ifjúsági közösségünkben igény merült fel a hosszú nyitvatratásra péntekenként és szombatonként éjszakába nyúlóan is. Kint hideg van, a koleszosok a nem koleszosokkal nem tudnak hol találkozni, nincs más csak az utca vagy a kocsma.
Kezembe vettem a dolgot….Nem hagyhatom, nem hagytam annyiban!!
2011. március végére eljutottam odáig ebben a folyamatban, hogy TELEPÜLÉSÜNKÖN A FIATALOK TESZNEK A SAJÁT KÖZÖSSÉGÜKÉRT!!!
)))
Akit érdekel azzal szívesen megosztom tapasztalatomat, hogy hogyan értem el ezt fiataljaink körében és mi a végeredmény.
Üdv: Andi