Tiszacsege (3 bejegyzések)

• Profile picture of Katonáné dr. Kovács Judit Katonáné dr. Kovács Judit said 8 hónap, 1 hét telt el a bejegyzés óta:

Szerbusztok!

Elnézést, hogy nincs igazán id?m megosztani apró lépéseinket, de mindig van teend? körülöttem :-)

A nyár elején véget ért plakát verseny után, melyre 8 pályamunka érkezett 18 fiataltól ( Facebook-on a HVTK oldalára fel is töltöttem), most hallgatóimmal újabb programot találtunk ki és egybekötöttük az ÁRH-vel. A plakát versenyre a legtöbb pályázat Tiszacsegér?l érkezett és az évzárón kitaláltuk, hogy nyáron a csegei strand jöv?jének tervezésébe bevonjuk a helyi gyerekeket is. Az Iskola igazgatójának javaslatára a program átkerült szeptemberre és ha az id?járás is engedi 21-én fogjuk megrendezni, összekötve az ÁRH id?pontjával. Esetleg, ha az ÁRH van szóróanyaga vihetünk magunkkal.

Igyekszem majd részletesebben is beszámolni, izgatottan várjuk kit sikerül megszólítanunk :-)

Judit

Ui. szerveztünk egy hortobágyi beszélgetést is önkéntesen (kapcsolódva egy szakdolgozati témához), a címe ez volt “Párbeszéd helyi termékekr?l helyiekkel”. 7 lakost sikerült megszólítanunk

• Profile picture of admin admin said 8 hónap, 1 hét telt el a bejegyzés óta:

Szia! Igen, ebb?l egy nyertes ÁRH pályázat is lett. Holnaptól postázzuk az ÁRH-és szóró és röpianyagokat! Mindent bele :-)

Máté

• Profile picture of Katonáné dr. Kovács Judit Katonáné dr. Kovács Judit said 8 hónap, 1 hét telt el a bejegyzés óta:

Ez szuper!! Köszönjük az információt!!!